Home
Agenda
Wie zijn wij
Repertoire
Contact
Contactformulier
Vrienden van TBK
TBK international
Byzantijnse liturgie
Fotoalbum
Links
CD' s/ DVD
Ledenpagina
testpagina webmaster


Opnames, CD 's en een nieuwe DVD 

 

U luistert naar ' Otsje nasj' van onze CD: Sfjatij Bozje

 

Op 30 januari 2016 heeft het TBK een concert gegeven in de Abdijkerk van O.L.V. van Koningshoeven te Berkel Enschot met als titel: ' Muziek die de ziel beroert'.    Dit concert is reeds meerdere keren uitgezonden op de Nederlandse klassieke TV muziekzender Stingray/BravaNL. Hiervan is een prachtige DVD beschikbaar, die U kunt  bestellen voor € 20,00 per stuk incl. verzendkosten. Met uw aankoop steunt u ons koor.

Na betaling op de rekening van het TBK: NL97INGB0005161875 en een mail naar info@tilburgsbyzantijnskoor.com met uw adresgegevens en het aantal bestelde Dvd's wordt uw bestelling direct verzonden. 

Onderstaand de hoes van deze DVD.

 

U ziet afbeeldingen van enkele CD's die het Tilburgs Byzantijns Koor heeft opgenomen. Geluidsfragmenten hoort u op elke pagina van deze website. De CD's zijn te koop na afloop van een liturgie of concert of ze zijn via het secretariaat te bestellen. Mocht u interesse hebben in een CD van ons koor, laat het ons dan weten via de contactpagina, het liefst per e-mail, met vermelding van uw adresgegevens. De kosten bedragen € 10,00 per CD en € 5,00 voor de verpakking en verzending.

 

" Divnaja Novina": Kerstliederen uit Oekraine en Rusland

 

" Christos Woskrese": Gezangen van de Goede Week en Pasen.

 

" Sfjatij Bozje" : Een liturgie met gezangen van verschillende componisten.

 

' Muziek die de ziel beroert'