Tilburgs Byzantijns Koor

 

Opnames, CD 's en DVD


Op 30 januari 2016 heeft het TBK een concert gegeven in de Abdijkerk van O.L.V. van Koningshoeven te Berkel Enschot met als titel: 'Muziek die de ziel beroert'.  Dit concert is reeds meerdere keren uitgezonden op de Nederlandse klassieke TV muziekzender Stingray/BravaNL. Hiervan is een prachtige DVD beschikbaar, die U kunt  bestellen voor € 10,00 per stuk incl. verzendkosten. Met uw aankoop steunt u ons koor.

Na betaling op de rekening van het TBK: NL97INGB0005161875 en een mail naar info@tilburgsbyzantijnskoor.com met uw adresgegevens en het aantal bestelde Dvd's wordt uw bestelling direct verzonden. 

Onderstaand de hoes van deze DVD.


U ziet afbeeldingen van enkele CD's die het Tilburgs Byzantijns Koor heeft opgenomen. U kunt hier een geluidsfragment afspelen. De CD's zijn te koop na afloop van een liturgie of concert of ze zijn via het secretariaat te bestellen. Mocht u interesse hebben in een CD van ons koor, laat het ons dan weten via de contactpagina, het liefst per e-mail, met vermelding van uw adresgegevens. De kosten bedragen € 5,00 per CD en € 5,00 voor de verpakking en verzending.

" Divnaja Novina": Kerstliederen uit Oekraine en Rusland" Christos Woskrese": Gezangen van de Goede Week en Pasen." Sfjatij Bozje" : Een liturgie met gezangen van verschillende componisten. (Uitverkocht)